728x90 AdSpace

  • Latest News

    Güzel Köylü Dizisi Final Yapıyor. Güzel Köylü Bitecek Mi Yoksa Başka Kanala Mı Geçecek?


    Star Tv'de önemli bir başarıya imza atan, yediden yetmişe herkesin keyifle izlediği Güzel Köylü dizisinin 17 Haziran da final yapacağı duyuruldu. Tv kanallarında az sayıda olan komedi dizilerinden birisi olan Güzel Köylü reytinglerde her zaman ilk beşe girmiş başarılı bir diziydi. Dizinin neden final yapacağına anlam verilemezken, bu karara sezon arasında izleyicinin diziye olan ilgisinin iyice azalacağı düşüncesi ile varıldığı düşünülüyor. Güzel Köylü'nün sezon finalinin ardından yeni sezonda başka bir kanala geçme durumu olabileceğide konuşulan ihtimaller arasında. Zira reytingleri o kadar da kötü değildi.

    Güzel Köylü Gelecek Sezon Devam Edecek Mi? Hangi Kanala Transfer Olacak?

    Güzel Köylü dizisinin Star Tv'de final yapacağı kesinleşti. Fakat başka bir kanalda yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak böyle başarılı bir yapımın diğer kanalların ilgisini çekeceğide şüphesiz. Show TV'nin yaz sezonuna hergün bir dizi sloganıyla girerken yeni sezon içinde Güzel Köylü dizisini transfer edeceği söylentileri konuşuluyor. Çekimleri Muğla ilimizde yapılan dizinin setini her hafta binlerce izleyici ziyaret ediyor. Bu kadar ilgiye rağmen Güzel Köylü Dizisi biterse gerçekten yazık olur. Böyle kaliteli komedi dizileri her zaman yapılamıyor. Güzel Köylü hakkında gelişmeleri ilerleyen zamanlarda sizlere duyuracağız.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Güzel Köylü Dizisi Final Yapıyor. Güzel Köylü Bitecek Mi Yoksa Başka Kanala Mı Geçecek? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top