728x90 AdSpace

  • Latest News

    31 MAYIS PAZAR ADA KONSEYİNDE KİMİN İSMİ YAZILDI - EN ÇOK İSMİ YAZILAN KİM OLDU 31 MAYIS

    31 MAYIS GÖNÜLLÜLER ADA KONSEYİ
    www.gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Bu hafta yine bir eleme gecesine gelinen Survivor All Starda adadan kimin eleneceğinin belirlenmesi için oynanan dokunulmazlık oyunu oldukça heyecan dolu geçmiştir. 31 Mayıs Ada Konseyi ile ilgili bilgiler yazımızın devamındadır.

    Bu hafta dokunulmazlığı kaybeden takım Gönüllüler olduğu için bu akşam eleme için bir isim seçilecek. Bu akşam ada konseyi olacak ve bir isim belirlenecek, bu haftanın eleneni ise 3 Haziran Çarşamba akşamı SMS oylama sonuçlarına göre belli olacak.

    31 Mayıs Pazar yeni bölüm ile yayınlanan survivor all star yarışmasında, bu akşam dokunulmazlık oyunu oynandı. Pazar akşamı oynanan Ünlüler Gönüllüler arasındaki dokunulmazlık oyunu bilgileri ve eşleşmeleri aşağıdadır. 

    Survivor All Star 31 Mayıs Pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyunu sonucu ve kaybeden Gönüllüler takımı kendi aralarında bireysel dokunulmazlık oyunu oynadılar ve kazanan Hilmicem oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Hilmicemin adı konseyde yazılamayacaktır.


    İşte Survivor All Star 31 Mayıs Ada Konseyinde Yazılan İsim?
    bu yazı www.gercekismi.blogspot.com'a aittir
    31 MAYIS ADA KONSEYİNDE
    HASAN
    İSMİ YAZILDI?

    Konseyde Kim Kimin İsmini Yazdı
    Turabi Hasan İsmini Yazdı
    Hilmicem Hasan İsmini Yazdı
    Begüm Bozok İsmini Yazdı
    Hasan Bozok İsmini Yazdı
    Bozok Hasan İsmini Yazdı


    Eleme için seçilen isimlerden bakalım bu akşam kim elenecek. ** acaba bu hafta elenecek mi, birde bu ismikarşısına kim seçilecek, Gönüllüler takımından en yüksek smsi kim alacak ve birinci olan kişi kim olacak tüm bu sorular izleyici tarafından büyük merakla beklenmektedir. Sizlere bu yazımızda survivor gönüllüler takımından bu hafta kim elendi, Gönüllülerden en yüksek oyu kim aldı ve eleme kimler arasında oldu gibi merak edilenleri sizlere anlık olarak paylaşacağız.

    survivor ada konseyinde kimin ismi yazıldı, 31 mayıs gönüllüler ada konseyinde kimin ismi yazıldı, 31 mayıs konseyde en çok kimin ismi çıktı, 31 mayıs gönüllüler ada konseyinde ismi yazılan kim, dün akşam survivorda kimin adı yazıldı, 31 mayıs gönüllüler ada konseyinde yaşananlar, 31 mayıs ada konseyi yazılan isimler, kim kimin ismini yazdı, survivor gonulluler elendi mi, sörvayvır mı elendi, 31 mayis gonulluler ada konseyi

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 31 MAYIS PAZAR ADA KONSEYİNDE KİMİN İSMİ YAZILDI - EN ÇOK İSMİ YAZILAN KİM OLDU 31 MAYIS Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top