728x90 AdSpace

  • Latest News

    Ne Münasebet Nil - Pelin Akil Kimdir?

    Güzel oyuncu Pelin Akil'in yeni dizisi Ne Münasebet çok yakında Show TV'de ekrana gelecek. Geçtiğimiz sezon Kızılelma isimli aksiyon dizisinde rol alan güzel oyuncu bu sefer romantik komedi ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dizide Pelin Akil'e yakışıklı oyuncu Sarp Leventoğlu eşlik ediyor. Dizide ayrıca genç oyuncular İnan Ulaş Torun ve Bengi İdil Uras'sın yanı sıra usta oyuncular Cihat Tamer ve Ayşe Kökçü de yer alıyor.

    Ne Münasebet Nil Kimdir? Ne Münasebet Nil'in Gerçek Adı Ne?


    Ne Münasebet dizisindeki Nil karakterini güzel oyuncu Pelin Akil canlandırıyor. Genç, çalışkan ve başarılı bir avukat olan Nil işini de çok sevmektedir. Nil'in tek kusuru biraz kompleksli olmasıdır. Özgüven eksikliği yaşayan Nil kendisini güzel de bulmaz. Bütün bu özellikleri taşıyan Nil kendisine tamamen zıt biri olan Demir'le iş arkadaşı olmak zorunda kalır. İlk başlarda didişip kavga etseler de zamanla birbirlerine alışacaklar ve aralarında romantik bir yakınlaşma başlayacak.

    Ne Münasebet Pelin Akil Kimdir?


    Güzel oyuncu Pelin Akil 17 Nisan 1986'da İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Müzikal Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. İlk olarak Arka Sıralar dizisinde rol alan güzel oyuncu 5 sezon boyunca Zehra karakterini canlandırdı. Ardından  Kurt Kanunu, Seksenler, Suskunlar, İnadına Yaşamak, Aşktan Kaçılmaz ve Kızılelma gibi pek çok sevilen dizide rol aldı. Yaklaşık bir yıldır ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Ne Münasebet dizisi ile yeniden ekranlara dönüyor.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ne Münasebet Nil - Pelin Akil Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top