728x90 AdSpace

  • Latest News

    Mutlu Ol Yeter Dizisi Bitti Mi?

    Ali Atay'ın ekranlara geri dönemsini dört gözle bekleyen hayranları Mutlu Ol Yeter dizisinin başlamasıyla büyük mutluluk yaşamıştı. Dizide Ali Atay'a Aslı Enver, Ertan Saban, Öner Erkan ve Fırat Albayram gibi pek çok ünlü oyuncun eşlik ediyordu.

    İlk bölümünden itibaren hatırı sayılır bir izleyici kitlesine kavuşan dizi buna rağmen diğer dizilerin çok gerisinde kaldı. ilk başladığında pazar günleri saat 20:00'de ekrana gelen dizi düşük reyting oranları yüzünde geç saate alınmıştı. Ancak bu değişiklik de çözüm olmayınca dizinin ipi çekildi.

    Mutlu Ol Yeter Dizisi Neden Bitti?


    Özellikle genç izleyiciler tarafından çok sevilen dizi yayınlandığı gün Totalde ilk 70'in AB'de ise ilk 40'ın gerisinde kalarak büyük hayal kırıklığı yaşatmıştı. Genç izleyicilerin diziyi televizyon yerine internetten izlemeleri düşük reytingin sebeplerinden biri olarak değerlendiriliyor. Mutlu Ol Yeter dizisinin 8. bölümünün hangi gün yayınlanacağını merak eden izleyicilere üzücü haber. Geçtiğimiz hafta 7. bölümü ile ekrana gelen dizi yayından kaldırıldı.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mutlu Ol Yeter Dizisi Bitti Mi? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top