728x90 AdSpace

  • Latest News

    SURVİVOR ALL STAR HASAN MI ELENDİ, BOZOK MU ELENDİ? - GÖNÜLLÜLERDE KİM ELENDİ

    17 MAYIS HASAN MI ELENDİ BOZOK MU ELENDİ?
    www.gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Neredeyse bütün ödül oyunlarını kazanan ve iki haftadır üst üste dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı 17 Mayıs Pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu 10-6 olarak kaybetti. Geçen hafta Nadya'nın elenmesinin ardından 6 kişi kalan Gönüllüler takımında bu hafta bir kişi daha elenecek ve takım 5 kişi kalacaktır. 

    17 Mayıs Pazar akşamı Gönüllüler takımı ada konseyine gittiler. Ada konseyinde elenmesi için isimler yazıldı, yazılan isimlerde Hasan ve Bozok ismi çıktı. Eşit oy alan Hasan ve Bozok bu hafta smse çıkacak ilk isimler oldu. Konseyde 3 oy Hasan'a, 3 oyda Bozok'a çıktı. Ada konseyinden önce ise Gönüllüler takımı için sms oylaması yapıldı ve 17 Mayıs Gönüllüler sms sonuçları çarşamba akşamı açıklanacak. 

    Bu hafta Gönüllüler takımı bireysel dokunulmazlık oyununu Hilmicem kazandı. Hilmicem Çarşamba günü eleme konseyinde Hasan ve Bozok'un karşısına bir isim çıkartacak, birde gönüllüler takımı sms oylamasında birinci olan kişi bir isim söyleyecek eleme bu isimler arasında yapılacaktır. Gönüllüler takımından kimin elendiği 20 Mayıs Çarşamba akşamı SMS sonuçlarına göre belli olacaktır.
    HASAN MI, BOZOK MU ELENDİ?



    13 Mayıs Geçen Haftaki Gönüllüler Takımı SMS Sonuçları Şöyleydi;
    01- HASAN 
    02- HİLMİCEM 
    03- TURABİ 
    04- BEGÜM 
    05- SAHRA 
    06- BOZOK 
    07- NADYA
    bu yazı www.gercekismi.blogspot.com'a aittir
    17 Mayıs Ada Konseyinde Kim Kimin İsmini Yazdı?
    Ada Konseyinde HASAN, "BOZOK" yazdı, 
    Ada Konseyinde SAHRA, "BOZOK" yazdı 
    Ada Konseyinde BEGÜM, "BOZOK" yazdı 
    Ada Konseyinde BOZOK, "HASAN" yazdı,
    Ada Konseyinde TURABİ, "HASAN" yazdı,
    Ada Konseyinde HİLMİCEM, "HASAN" yazdı, 


    survivor all star hasan mı bozok mu elendi, 17 mayıs hasan mı elendi, dün akşam survivorda kim elendi, bu hafta gönüllüler takımında kim elendi, bu hafta kim elenecek hasan mı bozok mu, survivor gönüllüler sms sonuçları, bu hafta sms de kim birinci olur, elenen kim olacak, 20 mayıs kim elenecek hasan mı bozok mu, bozok mu hasan mı elenecek 20 mayıs, sörvayvır 20 mayıs kim elendi, 20 mayıs gönüllüler sms sonuçları
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: SURVİVOR ALL STAR HASAN MI ELENDİ, BOZOK MU ELENDİ? - GÖNÜLLÜLERDE KİM ELENDİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top