728x90 AdSpace

  • Latest News

    Çilek Kokusu Dizisi Oyuncuları ve Konusu

    Yaz ayları yaklaştıkça yeni dizi haberleri gelmeye başladı. 

    Yaz aylarında yayınlanacak dizilerden biri de Çilek Kokusu olacak. Dizinin başrollerinde güzel oyuncu Demet Özdemir ve Yusuf Çim yer alıyor. Dizide ayrıca Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray ve Laçin Ceylan gibi sevilen oyuncular rol alıyor. Çilek Kokusu dizisinin hazırlıkları hızla devam ederken çekimlere Mayıs ayının ilk haftasında başlanması bekleniyor.

    Çilek Kokusu Dizisi Oyuncuları


    Çilek Kokusu dizisinin başrollerinde  Sana Bir Sır Vereceğim ile Kurt Seyit ve Şura dizilerinde rol alan güzel oyuncu Demet Özdemir ile Show TV'de yayınlanan Piramit yarışmacısının yakışıklı sunucusu Yusuf Çim yer alıyor. Dizide ayrıca Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray, Laçin Ceylan ve Murat Başoğlu gibi sevilen oyuncular da rol alıyor.

    Çilek Kokusu Oyuncu Kadrosu


    Demet Özdemir - Aslı
    Yusuf Çim - Burak
    Mert Ekin Daymaz - Volkan
    Gözde Kaya - Çağla
    Laçin Ceylan - Selda
    Mahir Günşıray - Nihat
    Mine Tugay - Elçin
    Murat Başoğlu - Sinan
    Zeynep Tuğçe Bayat - Gonca
    Anıl Çelik - Erdem
    İdil Sivritepe - Eda
    Utku Ateş - Barış

    http://www.gercekismi.blogspot.com/2015/04/cilek-kokusu-burak-yusuf-cim-kimdir.html

    Çilek Kokusu Dizisinin Konusu - Hikayesi


    Çilek Kokusu, aşk ve nefretin bir arada olduğu romantik komedi tarzında bir gençlik dizisi olacak. Aslı çalıştığı pastanenin siparişini müşteriye götürürken Burak'ın arabasının altında ezilmekten son anda kurtulur. Ama pasta yerle bir olur. Aslı pastasının mahvolduğunu söyleyerek Burak'a ağzına geleni söyler. Burak da pastanın parasını verip Aslı'yı susturmaya çalışır. Bunun üzerine Aslı daha da sinirlenir. Kızgın bir şekilde pastaneye geri dönen Aslı patronu tarafından işte kovulur. Aslı'nın Burak'a olan kızgınığı bir kat daha artar. Burak ise  Aslı'dan alamadığı dersi babasından alacaktır. Burak'ın adam olmayacağını düşünen babası otelde çalışması için Bodrum'a gönderir. Aslı'nın da İstanbul'da işi kalmayınca o da arkadaşının teklifi ile Bodrum'a gider. Burak'la Aslı Bodrum'da da karşılaşırlar. Bu karşılaşmalar Burak'la Aslı'nın sevgili olduğu dedikodularına sebep olur. Burak bu dedikodulara son vermek için Aslı'nın Volkan'ın sevgilisi olduğu yalanına başvurmak zorunda kalır.

    Çilek Kokusu Hangi Kanalda? Ne Zaman?


    Çekimlerine Mayıs ayında başlanacak olan Çilek Kokusu dizisi Star TV'de ekrana gelecek. İlk gelen bilgilere göre Çilek Kokusu dizisi 24 Haziran çarşamba akşamı başlayacak.
    Çilek Kokusu Dizisi, Çilek Kokusu Oyunucu Kadrosu, Çilek Kokusu Dizsinin Oyuncuları, Unutamadım Konusu ve Hikayesi, Çilek Kokusu Ne Zaman?, Çilek Kokusu Hangi Kanalda?, Çilek Kokusu Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi, Çilek Kokusu , Çilek Kokusu Demet Özdemir
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Çilek Kokusu Dizisi Oyuncuları ve Konusu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top