728x90 AdSpace

  • Latest News

    Günebakan Dizisi Oyuncuları ve Konusu - ATV

    ATV'nin dikkat çeken dizilerinden biri olan Günebakan'ın ayrıntıları belli olmaya başladı. Kadrosunda Tarık Pabuçcuoğlu, Ceren Soylu ve Asuman Dabak gibi deneyimli isimlerin yanı sıra Sümeyra Koç, İsmail Ege Şaşmaz ve Çağlar Sayın gibi genç oyuncuları da barındıran dizi çok yakında ekranlarda olacak. Bir Trakya kasabasında geçen dizide bölgenin varlıklı ailelerinin ticari çıkarları için çocuklarını istemedikleri evliliklere zorlamaları anlatılıyor.

    Çok yakında ATV ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan dizinin yapımcılığını ise Gani Müjde üstleniyor.

    GÜNEBAKAN 3. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

    Günebakan Dizisi Oyuncuları - Oyuncu Kadrosu


    Günebakan dizisinin başrollerinde Sümeyra Koç ve İsmail Ege Şaşmaz yer alıyor. Güzel oyuncu Sümeyra Koç Lale Devri, Sana Bir Sır Vereceğim, Kurt Seyit ve Şura, Otel Divane ve son olarak da Kanal D'de yayınlanan Kara Kutu gibi dizisinde rol almıştı. İsmail Ege Şaşmaz ise Güneşin Kızları ile ünlenip son olarak Star TV'de yayınlanan Serçe Sarayı dizisinde rol almıştı. Güne bakan dizisinde ayrıca Tarık Pabuçcuoğlu, Ceren Soylu, Asuman Dabak, İpek Tanrıyar ve Çağlar Sayın gibi oyuncular da rol alıyor.

    http://www.gercekismi.blogspot.com/2015/07/gunebakan-dizisi-gunce-sumeyra-koc.html http://www.gercekismi.blogspot.com/2015/06/gunebakan-dizisi-ruzgar-ismail-ege.html

    Günebakan Dizisi Konusu - Hikayesi


    Günebakan dizisi şirin bir Trakya kasabasında geçiyor. Kasabanın önde gelen ailelerinden olan belediye başkanı ve günebakan tarlalarının sahibi Reşat kendi aralarında yaptıkları anlaşma ile çocuklarını evlendirmeye karar verir. Evlilik neticesinde Reşat'ın günebakan tarlaları imara açılacaktır. Kızı Rüya'yı belediye başkanının oğlu Fettah'a vermeye çalışan Reşat'a oğlu Rüzgar engel olur. Kardeşinin istemediği bir evliliğe zorlamasına gönlü razı olmayan Rüzgar belediye başkanının kızı Esra ile evlenmeyi kabul eder. Rüzgar bu kararı verdikten sonra 10 yıldır görmediği eski aşkı kasabaya geri döner. Asıl hikaye de bundan sonra başlar.

    Günebakan Dizisi Nerede Çekiliyor?


    ATV'nin yeni dizisi Günebakan çok yakında izleyicilerle buluşacak. Dizinin çekimleri Tekirdağ'ın Şarköy ilçesine bağlı Eriklice kasabasında yapılıyor. Dizinin oyuncuları muhteşem doğası ve samimi insanları ile dikkat çeken kasabaya kısa sürede uyum sağladı.

    Günebakan Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Hangi Gün?


    Günebakan dizisinin ne zaman başlayacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ama sosyal medyada dolaşan haberlere göre dizinin 18 Haziran'da perşembe günleri ekrana gelmesi bekleniyor.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Günebakan Dizisi Oyuncuları ve Konusu - ATV Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top