728x90 AdSpace

  • Latest News

    İlişki Durumu Karışık Dizisi Oyuncuları ve Konusu - Show TV

    Fabrika Kızı ve Ne Münasebet gibi iddialı dizileri ile yaza hızlı bir giriş yapan Show TV hız kesmeden ataklarına devam ediyor. Show TV'nin yaz sezonu için hazırladığı bir diğer dizi de İlişki Durumu Karışık oldu. Çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan dizinin başrollerini Eda Ece, Berk Oktay ve Pamir Pekin gibi oyuncular birlikte paylaşıyor. Son olarak TRT'de yayınlanan Beni Böyle Sev dizisinde rol alan güzel oyuncu Eda Ece kısa bir aradan sonra yeniden kamera karşısına geçiyor.

    Çekimlerine yeni başlanan İlişki Durumu Karışık dizisi çok yakında Show TV'de izleyicilerle buluşacak.

    İlişki Durumu Karışık Oyuncuları


    İlişki Durumu Karışık oyuncu kadrosu ağırlıklı olarak gençlerden oluşuyor. Dizinin başrollerinde Pis Yedili dizisindeki Cimbom karakteri ile ünlenen güzel oyuncu Eda Ece yer alıyor. Eda Ece'ye eşlik edecek oyuncular arasında Berk Oktay ve Gönül İşleri dizisindeki Kemal rolü ile dikkatleri üzerine çeken yakışıklı oyuncu Pamir Pekin de yer alıyor. Dizide ayrıca Seren Şirince, Mert Türkoğlu ve Özlem Öçalmaz gibi sevilen oyuncular da rol alıyor.

    İlişki Durumu Karışık Oyuncu Kadrosu


    Eda Ece - Elif
    Berk Oktay - Can
    Pamir Pekin - Murat
    Seren Şirince - Ayşegül
    Mert Türkoğlu - Efe
    Özlem Öçalmaz - Ece

    İlişki Durumu Karışık Konusu - Hikayesi


    Romantik komedi tarzındaki İlişki Durumu Karışık dizisinde aşk, nefret, kıskançlı ve romantizm bir arada olacak. Can genç ve yakışıklı bir oyuncudur. Can, Elif'e aşıktır. Ama Elif'in gözü Murat'tan başkasını görmez. Murat ise Elif'i kardeşi gibi görmektedir. Can aşkına karşılık alamayınca tesadüfen hayatına giren Ayşegül'le kağıt üstünde kalacak bir evlilik yapar.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: İlişki Durumu Karışık Dizisi Oyuncuları ve Konusu - Show TV Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top