728x90 AdSpace

  • Latest News

    ACİL AŞK ARANIYOR İPEK (SEDEF ŞAHİN) KİMDİR - SEDEF ŞAHİN KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ

    ACİL AŞK ARANIYOR İPEK KİMDİR
    bu yazı www.gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Pazar akşamlarının sevilen dizisi Acil Aşk Aranıyor Show Tv'nin başarılı dizileri arasında yerini almıştır. Her hafta ekrana gelen sevilen dizinin oyuncuları hakkındaki bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

    Hastane ortamında geçen ve iki doktor arasında olan tatlı ve sert çekişmelerin anlatıldığı acil aşk aranıyor dizi oyuncuları arasında Serhat Teoman, Rojda Demirer, Duygu Yetiş, Sinem Uçar, Gökhan Soylu gibi isimler yer almaktadır.

    Bu hafta Acil Aşk Aranıyor dizisine yeni katılan oyuncular oldu. İki yeni oyuncunun katıldığı isimlerden bir tanesi Sedef Şahin isimli oyuncudur. Güzelliği ile dikkat çeken Sedef Şahin İpek karakterini canlandırmaktadır. Acil Aşk Aranıyor dizisinde yeni stajyer doktor İpek karakterini canlandıran Sedef Şahin hakkında bir çok şey merak edilmektedir. Sergilediği oyunculuk ve güzelliği ile aranan isimlerden olan Sedef Şahin hakkındaki bilgiler yazımızın devamındadır.

    ACİL AŞK ARANIYOR OYUNCULARI>>>

    Acil Aşk Aranıyor Dizisindeki İpek Karakteri Kimdir?

    Sedef Şahin Kimdir
    bu yazı www.gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Acil Aşk Aranıyor dizisinde İpek karakterini canlandıran Sedef Şahin 14 Mayıs 1992 yılında İstanbul da doğmuştur. Oyunculuğa reklam filmleri ile başlayan Sedef Şahin bu güne kadar Beymen, Danette, Demirbank, LC Wakiki, Eti Browni ve Akbank reklamlarında oynamıştır.

    Sedef Şahin'in ilk dizisi ise 2003 yılındaki Patron Kim isimli dizidir. Daha sonra Avrupa Yakası, Sevgili Dünürüm ve Belalı Baldız gibi dizilerde rol almıştır. 23 yaşında olan genç ve güzel oyuncu Sedef Şahin 1,58 boyunda ve 45 kilo ağırlığındadır. Son olarak Adını Feriha Koydum dizisinde rol alan başarılı oyuncu Acil Aşk Aranıyor dizisinde İpek karakterini canlandırmaktadır. 

    Sedef Şahin Rol Aldığı Dizileri

    Patron Kim 2003 
    Avrupa Yakası 2004 
    Belalı Baldız 2005-2006 (Yeşim) 
    Sevgili Dünürüm 2007-2008 (Mine) 
    Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu 2011 (Cansu) 

    Sedef Şahin Reklamları
    Demirbank 
    Beymen (Katalog) 
    Akbank 
    Sprite 
    Danette 
    Eti Browni 
    Lc Waikiki (Katalog)

    sedef şahin kimdir, sedef sahin kim, sedef şahin biyografi, sedef şahin resimleri, sedef şahin boyu kilosu kaç, acil ask aranıyor ipek, acil aşk aranıyor ipek kimdir, acil aşk aranıyor dizisi ipek, acil aşk ranıyordaki ipek kaç yaşında boyu kilosu kaç, acil aşk aranıyor ipek resimleri,

    Sedef Şahin Resimleri


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ACİL AŞK ARANIYOR İPEK (SEDEF ŞAHİN) KİMDİR - SEDEF ŞAHİN KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top