728x90 AdSpace

  • Latest News

    ACİL AŞK ARANIYOR ALİ (EMRE YANIK) KİMDİR - EMRE YANIK KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ

    ACİL AŞK ARANIYOR ALİ KİMDİR
    bu yazı www.gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Acil Aşk Aranıyor adlı sevilen diziye iki yeni oyuncu katıldı. İpek ve Ali isimli yeni oyuncular dizide stajyer doktor olarak diziye dahil oldular. Hastaneye gelen tıp fakültesi son sınıf öğrencileri olan Ali ve İpek hakkındaki bilgileri sizler için yayınlıyoruz. 

    Hastane ortamında geçen ve iki doktor arasında olan tatlı ve sert çekişmelerin anlatıldığı acil aşk aranıyor dizi oyuncuları arasında Serhat Teoman, Rojda Demirer, Duygu Yetiş, Sinem Uçar, Gökhan Soylu gibi isimler yer almaktadır.

    Bu hafta Acil Aşk Aranıyor dizisine yeni katılan oyuncular oldu. İki yeni oyuncunun katıldığı isimlerden bir tanesi Emre Yanık isimli oyuncudur. Yakışıklılığı ile dikkat çeken Emre Yanık, Ali karakterini canlandırmaktadır. Acil Aşk Aranıyor dizisinde yeni stajyer doktor Ali karakterini canlandıran Emre Yanık hakkında bir çok şey merak edilmektedir. Sergilediği oyunculuk ve yakışıklılığı ile aranan isimlerden olan Emre Yanık hakkındaki bilgiler yazımızın devamındadır.

    ACİL AŞK ARANIYOR OYUNCULARI>>>

    Acil Aşk Aranıyor Dizisindeki Ali Karakteri Kimdir?

    Emre Yanık Kimdir
    bu yazı www.gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Acil Aşk Aranıyor dizisinde Ali karakterini canlandıran kişi Emre Yanık isimli oyuncudur. Emre Yanık İstanbul Teknik Üniversitesi mezunudur. Diziye katıldığı anda bir anda aranan oyuncular arasında olan yakışıklı oyuncu 20'li yaşlardadır. 

    Nisan ve Sinan'ın olduğu hastaneye stajer doktor olarak başlayan Ali karakteri yani Emre Yanık hakkındaki ayrıntılı bilgiler daha sonra eklenecektir. Hayatı ile ilgili fazla bilgi bulunmayan yakışıklı oyuncunun resimleri yazımızın devamındadır.

    acil aşk aranıyor ali, acil aşk aranıyordaki ali kimdir, acil ask araniyor ali kim, acil aşk aranıyor dizisi ali karakteri, acil aşk aranıyor dizi oyuncuları, emre yanık kimdir, emre yanık biyografi, emre yanık resimleri, emre yanık kaç yaşında boyu kilosu kaç, emre yanık hakkında bilgi, acil aşk aranıyor stajer ali doktor,

    Emre Yanık Resimleri


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ACİL AŞK ARANIYOR ALİ (EMRE YANIK) KİMDİR - EMRE YANIK KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top