728x90 AdSpace

  • Latest News

    BOZOK DİSKALİFİYE Mİ OLACAK - BOZOK VE HAKAN KAVGASI 24 MAYIS BOZOK ELENDİ Mİ

    BOZOK ELENDİ Mİ?

    Yeni bölümü ile bugün ekrana gelen survivor all star da beklenmedik bir olay gelişti ve izleyenler gözlerine inanamadı. Tanıtımları yayınlanan Survivor All Star da bu akşam oynanacak olan dokunulmazlık oyunu sırasında Hakan ile Bozok arasında kavga oluyor ve birbirlerine temas ediyorlar. Kural dışı bir hareket olarak tanımlanan elle temas sonucunda temas eden kişi diskalifiye olmak durumundadır. 

    Bu akşam 59. bölüm ile ekrana gelen Survivor All Star dokunulmazlık oyunu sırasında Hakan ile Bozok birbirlerini itmektedirler. Bozok oyun bitiminde Hakan'a kafa atıyor ve Hakanı itiyor. 

    Bozok Diskalifiye mi Oldu?

    Doğukan ile yarışan Bozok oyun bittiğinde oyunu Doğukan kazanıyor. Hakan ise kenarda bağırarak sevinç gösterisi yaparken Bozok da her zaman ki gibi bağırarak tepkisini belli ediyor, birden Hakan'ın yanına gelip kafa atıyor ve Hakanı itiyor. Diğer yarışmacılar ve Acun araya girerek olayı yatıştırmaya çalışıyorlar.

    Bozok İçin Acun Ilıcalı Karar Verdi
    Oyun sırasında da oyundan çıkan Bozok, yaptığı bu hareket ile Acun Ilıcalı'dan uyarı aldı. Kararı çıklamak üzere ada konseyine bırakan Acun konseyde Bozok için oyunlardan 1 hafta diskalifiye cezası verdi.

    Bozok kendi için savunmasında oyunu kaybettiğim için sinirliydim, kafamı eğik şekilde bağırarak gidiyordum ve önüme hakan çıktı, ben çekileceğini düşündüm fakat çekilmedi o yüzden kafam çarptı diyerek açıklamada bulundu.

    Survivor All Starın ilk gününden beri bir tartışma ve rekabet içerisinde olan Hakan ve Bozok bu hafta artık sınırları zorlayarak kural dışı hareket olan elle temas yaptığı için oyundan elenme durumu vardır. Bakalım Bozok survivor dan diskalifiye olacak mı. Ayrıntılar burada olacaktır.

    bozok hakan kavgası, bozok hakana kafa atıyor, bozok hakan tartışma, bozok diskalifiye mi olacak, bozok diskalifiye mi oldu, bozok elenecek mi, bozok elendi mi, survivor bozok hakan kavgası, bozok hakan teması, bozok elenecek mi 24 mayıs, 24 mayıs bozok hakan kavga görüntüleri,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: BOZOK DİSKALİFİYE Mİ OLACAK - BOZOK VE HAKAN KAVGASI 24 MAYIS BOZOK ELENDİ Mİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top