728x90 AdSpace

  • Latest News

    Esra Erol TV8 Kanalına Transfer Oldu

    Türk televizyonlarının en uzun soluklu evlendirme programı Esra Erol Fox Tv ile yollarını ayırdı. Esra Erol tam 5 Milyon transfer ücreti alarak yeni kanalı TV8'e geçti. Acun Ilıcalı Tv8 kanalını aldığından buyana bir çok programı transfer etmiş ancak hiç birinden umduğu başarıyı yakalayamamıştı. Acun'un son bombası ise Esra Erol oldu. Ünlü yapımcı Esra Erol'a uçuk bir ücret ödeyerek TV8'e transfer etti.
    Esra Erol TV8

    Acun Ilıcalı TV8'i satın aldığından beri başta kendi yapımında olan programlar olmak üzere bir çok transfere imza attı. TV8'i izlenen kanallar arasına sokmak için bir biri ardına yeni programa ve diziye imza atan kanalın neredeyse hiç bir yapımı uzun soluklu olamadı. Hatta bu yüzden haftada 3 gün olan Survivor çok izlendiği için 4 güne çıkarıldı. Son olarak Bana Baba Dedi ve Maral Dizisi beklenen reytinglere ulaşamayarak hayal kırıklığı yaşattı.

    Esra Erol gündüz kuşağının en çok izlenen programı olarak yıllardır zirvedeki yerini korudu. Kanal değiştirmesine rağmen gündüz kuşağının en çok izlenen programı olmaya devam etti. Bakalım Tv8'e geçince bu ünvanını koruyabilecek mi?

    Esra Erol TV8 Canlı yayını ile hafta içi hergün izleyiciyle buluşmaya devam edecek...
    Era Erol'un yeni kanalı belli oldu. Esra Erol Hangi Kanalda Devam Edecek, Esra Erol Tv8'den kaç para aldı. Esra Erol Tv8 Canlı izle
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Esra Erol TV8 Kanalına Transfer Oldu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top