728x90 AdSpace

  • Latest News

    Necip Fazıl'ın Ahşap Konak Eseri Dizi Oluyor

    Türk edebiyatının önde gelen isimlerinde biri olan Necip Fazıl Kısakürek'in Ahşap Konak isimli eseri dizi oluyor. Üstad'ın 1960 darbesinden sonra hapiste iken kaleme aldığı eserde aynı konakta yaşayan üç neslin birbirinden kopuk yaşamları ve yozlaşan derğerler anlatılıyor.

    Yapımcılığını Parantez Yapım'ın üstlendiği dizinin hangi kanalda yayınlanacağı henüz belli değil. Dizide hangi oyuncuları yer alacağı ise merak konusu. Parantez Yapım daha önce de Kod Adı KOZ isimli sinema filminin yapımcılığına imza atmıştı.

    Üstad Necip Fazıl, Ahşap Konak isimli eserini şöyle öztliyor: Üç katlı ahşap evin her katı ayrı âlem! Üst kat: Elinde tesbih, ağlıyor babaannem... Orta kat: Mavs oynayan annem ve âşıkları, Alt kat: Kızkardeşimin tamtam da çığlıkları. Bir kurtlu peynir gibi, ortasından kestiğim; Buyrun ve maktaından seyredin, işte evim!

    Ahşap Konak Dizisi, Ahşap Konak Oyunucu Kadrosu, Ahşap Konak Dizsinin Oyuncuları, Ahşap Konak Konusu ve Hikayesi, Ahşap Konak Ne Zaman?, Ahşap Konak Hangi Kanalda?, Ahşap Konak Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi,Ahşap Konak , Ahşap Konak Özeti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Necip Fazıl'ın Ahşap Konak Eseri Dizi Oluyor Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top