728x90 AdSpace

  • Latest News

    SURVİVOR ÜNLÜLER HAKAN MI ELENDİ, BERNA MI ELENDİ

    BERNA MI HAKAN MI ELENDİ?

    Her hafta Pazar günleri oynanan Survivor All Star dokunulmazlık oyunu bu hafta da yine heyecan dolu anlara sahne oldu. Haftanın en önemli oyunu olan dokunulmazlık oyununu bu hafta Gönüllüler takımı kazandı ve bu sayede her iki takımında sayıları eşit olacak ve iki takımda 5 kişi kalacaktır.

    İki hafta üst üste dokunulmazlık kazanan ünlüler bu hafta oyunu kaybederek ada konseyine gittiler. Ada konseyi öncesi ünlüler takımı bireysel dokunulmazlık oyunu oynadılar. Yeşil bulma oyunu oynayan ünlüler takımından oyunu kazanan isim Doğukan oldu ve Doğukan'ın ismi konseyde yazılmadı.

    6 kişi olan ve iki grup olan Ünlüler takımı eleme anında her iki grupta bir kişinin ismini yazdılar yani; Merve'nin grubu Hakan ismini yazdılar. Hakan'ın grubu ise Berna ismini yazdılar. Ada konseyinde birde Bozok için 1 hafta oyunlarda oynamama kararı açıklandı. Peki bu hafta ünlüler takımından Berna mı elendi, Hakan mı elendi işte detaylar.
    SURVİVOR BERNA ELENDİ?

    Ünlüler Ada Konseyinde Berna ve Hakan ismi yazılmıştı.
    SMS Birincisi Merve Aydın oldu Serenay ismini söyledi.
    Dokunulmazlık kazanan Doğukan Anıl ismini söyledi.
    Elenen İsim Berna Oldu...

    24 Mayıs Ünlüler takımı ada konseyinde yazılan isimler sonucunda 3 oy Berna'ya, 3 oyda Hakan'a çıktı ve elenmek üzere seçilen ilk isimler oldular. Hakan ve Berna'nın karşısına ünlüler takımında sms birincisi olan isim ve bireysel dokunulmazlığı kazanan Doğukan da bir isim söyleyecek eleme bu kişiler arasında gerçekleşecek. Ünlüler takımı sms sonuçları ise 27 Mayıs Çarşamba günü açıklanacak ve elenen isim belli olacaktır.

    ünlüler takımı eleme sonuçları, ünlülerden kim elendi, ünlüler takımı hakan mı elendi berna mı elendi, 24 mayıs ünlülerde kim elendi, 24 mayıs ünlüler elenen kim, berna mı hakan mı elendi, konseyde en çok kimin ismi yazıldı, ünlüler takımı ada konseyi sonuçları, 24 mayıs ünlüler sms sonuçları, 27 mayıs hakan mı berna mı elendi,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: SURVİVOR ÜNLÜLER HAKAN MI ELENDİ, BERNA MI ELENDİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top