728x90 AdSpace

  • Latest News

    KEMAL DOĞULU DUYGUSAL ALBÜMÜ VE DUYGUSAL ALBÜM ŞARKILARI 2015

    KEMAL DOĞULU DUYGUSAL ALBÜMÜ
    Çoğumuzun jüri üyesi olarak tanıdığı ve sevilen isim olan Kemal Doğulu yeni albümü ile müzik marketlerde yerini aldı. Jüri üyeliği yapan Kemal Doğulu 3. albümü olan duygusal adlı maxi single albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu. 

    Daha önce iki albümü olan yakışıklı sanatçı Kemal Doğulu Duygusal isimli yeni albümü ve şarkısı ile oldukça sevilmeye başlamıştır. Kemal Doğulu yeni albümü Duygusal adlı albümünde toplamda 4 şarkı yer almaktadır. Şarkılardan bir tanesi Duygusal şarkısının akustik versiyonudur.

    Kemal doğulu yeni albümünün çıkış parçası olarak albümle aynı ismi taşıyan duygusal isimli şarkıyı seçmiştir. Sözleri ve müziği Soner Sarıkabadayı'ya ait olan duygusal şarkısının sözlerini sizler için derledik. Yazımızın devamında duygusal şarkısının sözlerini bulabilirsiniz. İşte Kemal Doğulu yeni albüm şarkıları...

    Kemal Doğulu Duygusal Albüm Şarkıları
    bu yazı www.gercekismi.blogspot.com'a aittir
    1. Kemal Doğulu - Duygusal Şarkı Sözleri>>>
    2. Kemal Doğulu - Kör Değilim
    3. Kemal Doğulu - Aşk Buraya Kadar
    4. Kemal Doğulu - Duygusal (Akustik)

    Yakışıklı jüri üyesi ve sanatçı olan Kemal Doğulu Duygusal albüm şarkıları listesi yukarıdaki gibidir. İlerleyen günlerde sanatçının albümündeki tüm şarkıların sözlerine buradan ulaşabilirsiniz. 
    Yorum bölümünden ise albüm ve şarkılar hakkındaki düşüncelerinizi paylaşarak sanatçıya destek olabilirsiniz. 

    kemal doğulu yeni albümü, kemal doğulu albüm şarkıları, kemal doğulu duygusal albümü, kemal doğulu yeni albüm şarkıları ve sözleri, kemal doğulu duygusal şarkı sözleri, kemal doğulu duygusal şarkı sözleri, kemal dogulu duygusal sarkisi ve albumu, kemal dogulu yeni albumu,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: KEMAL DOĞULU DUYGUSAL ALBÜMÜ VE DUYGUSAL ALBÜM ŞARKILARI 2015 Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top