728x90 AdSpace

  • Latest News

    27 MAYIS SURVİVOR ÜNLÜLERDE KİM ELENDİ - SURVİVOR 27 MAYIS KİM ELENDİ

    27 MAYIS SURVİVOR KİM ELENDİ
    www.gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Survivor All Star da artık haftanın en önemli zamanına ve elenen kişinin belirleneceği haftanın son bölümüne gelindi. Bu akşam 27 Mayıs Çarşamba günü yeni bölüm ve eleme heyecanı ile ekrana gelecek olan sevilen yarışmanın ada konseyinde yaşananlar yazımızın devamındadır.

    Bugün erzak oyunu sonrası bir eleme daha olacak survivorda bu akşam bir kişi adaya veda edecek. Bu akşam elenecek kişi bilindiği gibi Ünlüler takımından olacaktır. Bu akşam Ünlülerden adaya veda edecek kişi bakalım kim olacak.

    Bu akşam eleme için seçilen ilk isimler Hakan ve Berna bakalım elenecek mi, Hakan ve Berna'nın karşısına Ünlüler takımından 27 Mayıs sms oylamasında birinci olan kişi bir isim seçecek ve bireysel dokunulmazlığı kazandığı için Doğukan da bir isim seçecek elenen kişi bu isimler arasından olacak. 27 Mayıs Çarşamba Ünlülerde sms de kim birinci oldu ve eleme için kimin ismini söyledi. Tüm bu soruların cevapları bu akşam ayrıntılı bir şekilde burada olacaktır.


    27 MAYIS SURVİVOR ALL STAR 
    BERNA ELENDİ
    27 Mayıs Çarşamba günü açıklanan Ünlüler takımı Serenay'ın ismini söyledi. Kurallar gereği Doğukan da dokunulmazlık sembolü kazandığı için bir isim söyleme hakkı kazandı ve Anıl ismini söyledi.
    www.gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Sizce Bu Akşam Ünlülerden Kim Elenir?
    Birinci Olan Kişi Kimin İsmini Söyleyecek?

    27 mayıs çarşamba kim elendi, 27 mayıs survivor all star kim elendi, 27 mayısda survivordan kim elendi, 27 mayıs çarşamba ünlüler sms sonuçları, sörvayvır ünlüler kim elendi, 27 mayıs survivor hakan mı elendi, ünlüler sms de kim birinci oldu, dün akşam ünlülerden en çok oyu alan kim, survivor 27 mayıs eleme sonuçları, 27 mayıs ünlülerde anıl sms de kaçıncı oldu, serenay 27 mayıs oylamada kaçıncı oldu, merve sms de kaçıncı oldu,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 27 MAYIS SURVİVOR ÜNLÜLERDE KİM ELENDİ - SURVİVOR 27 MAYIS KİM ELENDİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top