728x90 AdSpace

  • Latest News

    İnadına Aşk Dizisi Oyuncuları ve Konusu - Fox TV

    Aşk Yeniden, Kiraz Mevsimi ve Kocamın Ailesi gibi sevilen dizileri ile kış sezonuna damga vuran Fox TV yaz sezonuna da sıkı hazırlanıyor. Sevilen dizilerinin yaz tatiline girmesi ile birlikte yeni projelere hız veren Fox iddialı dizilerle yaz gecelerine de damga vuracağa benziyor. Kanalın iddialı dizilerinden biri olan İnadına Aşk Haziran'da ekrana gelecek. Dizinin başrollerinde Gönül İşeri dizisinde canlandırdığı Bedir karakteri ile ünlenen Can Yaman ve Kaçak Gelinler'in Almilla'sını canlandıran Açelya Topaloğlu yer alıyor.

    İnadına Aşk Dizisi Oyuncuları - Oyuncu Kadrosu


    Can Yaman - Yalın Aras
    Açelya Topaloğlu - Defne Barutçu
    Yeşim Dalgıçer - Leyla Aksoy
    İlay Erkök - Yeşim Aras
    Eren Vurdum - Toprak Barutçu
    Cevahir Turan - Ezgi Aksoy
    Cem Belevi - Deniz Aras

    İnadına Aşk Can Yaman Kimdir?


    1989'da İstanbul'da dünyaya gelen yakışıklı oyuncu Can Yaman'ın asıl mesleği avukatlıktır. Mezun olduktan sonra kısa bir süre mesleğini yapan Can Yaman tanıdıklarının yönlendirmesiyle oyunculuğa geçiş yapmış. Oyunculuk konusunda eğitimi olmayan Can Yaman asıl eğitimin sette olduğuna inanıyor. İlk dizisi olan Gönül İşleri'nde rol aldığı oyunculardan çok şey öğrendiğini ve onları hoca gibi gördüğünü belirten genç oyuncu Sinem Kobal'a hayran olduğunu belirtiyor. Can Yaman'ın en beğendiği oyuncular ise Şener Şen, Haluk Bilginer ve Uğur Yücel.

    İnadına Aşk Açelya Topaloğlu Kimdir?


    19 Kasım 1986'da İstanbul'da dünyaya gelen Açelya Topaloğlu özel bir tiyatroda aldığı eğitimle oyunculuğa adım attı. Güzel oyuncu Arka Sokaklar, Aşk Yakar ve Eve Düşen Yıldırım gibi dizilerde rol aldı. En büyük çıkışını ise Star TV'de yayınlanan Kaçak Gelinler isimli dizide yaptı. Canlandırdığı Almilla karakteri ile gönüllerde taht kuran güzel oyuncu kısa sürede hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip oldu.

    İnadına Aşk Dizisinin Konusu ve Hikayesi


    Fox TV'nin yeni dizisi İnadına Aşk'ta aşk ve nefret bir arada olacak. Karadenizli bir ailenin kızı olan Defne, Yalın'ın başında olduğu şirkette işe girer. İlk karşılaşmalarından itibaren sürekli didişen Yalın ile Defne itiraf edemeseler de birbirlerinden hoşlanırlar. Defne'nin abisi bu ilişkiyi öğrenince işler iyice karışır. Ta ki Defne'nin abisi Yalın'ın kız kardeşine aşık olana kadar. Bütün eğlence de bundan sonra başlar. İnadına Aşk eğlence dolu bölümleri ile her perşembe Fox'de.

    İnadına Aşk Dizisi, İnadına Aşk Oyunucu Kadrosu, İnadına Aşk Dizsinin Oyuncuları, İnadına Aşk Konusu ve Hikayesi, İnadına Aşk Ne Zaman?, İnadına Aşk Hangi Kanalda?, İnadına Aşk Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi, İnadına Aşkdaki Oyuncu Kim , İnadına Aşkın Oyuncuları
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: İnadına Aşk Dizisi Oyuncuları ve Konusu - Fox TV Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top