728x90 AdSpace

  • Latest News

    Şeref Meselesi Bitiyor Mu, Şeref Meselesi Neden Bitti?

    Yayın hayatına oldukça iddialı giriş yapan Şeref Meselesi malesef umduğu reytingleri bir türlü görmedi. Öyle ki ilk defa bir dizi için ana haber bülteni yayınlanmadı. Şeref Meselesi'nin ilk bölümü haber bültenlerinin yayınlandığı saate alınarak Kanal D ana haber bülteni o gün için yayınlanmamıştı. Bu olayın dizinin reytinglerini uçuracağı düşünülsede, evdeki hesap çarşıya uymadı. Şeref Meselesi erken final mi yapacak diye düşünülürken bu soru cevabını buldu.
    Şeref Meselesi Bitiyor Mu

    Şeref Meselesi 22.bölümde Yasemin Allen'in vurulup diziden ayrılmasıyla birlikte dizinin final yapacağı söylentileride ayyuka çıktı. Çok geçmeden bu dedikoduların gerçek olduğu anlaşıldı. Şeref Meselesi 26. Bölüm itibari ile final yapacak. Kanal D'den yapılan açıklamada Şeref Meselesi Dizisinin erken final yapacağını kesin olarak izleyicilere duyurdu.

    Şeref Meselesi Neden Tutmadı?

    Şeref Meselesi gibi kaliteli bir kadroya sahip olan dizinin neden tutmadığı ise merak konusu. Ülkemizdeki reyting ölçümleri her zaman tartışılırken, peş peşe final yapan diziler bu tartışmaları körükleyecek gibi görünüyor.
    Ayrıca uzun dizi süreleri ve uzun özetlerde izleyicileri dizilerden soğutan bir etken olarak düşünülüyor.

    Şeref Meselesi Final Bölümü Özeti
    Yiğit ve Emir'in kaçırılan Elif'i almak için Hakkı ile buluşmasından sonra, olaylar beklenmedik bir şekilde ilerler. Yiğit, Emir’in ısrarlı soruları karşısında Hakkı’nın gerçekte ne istediğini söylemek zorunda kalır. Duyduklarıyla şok olan Emir, çaresiz Elif’i kurtarmak için kendi hayatını riske atmaya hazırdır. Yiğit ise Emir ve Elif’i korumak için tüm imkanlarını kullanmaya hazırdır. İki kardeş belli etmeseler de gelişmelerden tedirgin olurlar. Yiğit ve Emir, Elif’i almak için yola çıkar. Sonunda beklenen an gelir.
    Şeref Meselesi Bitti Mi, Şeref Meselesi Neden Bitti, Şeref Meselesi Neden Tutmadı, Şeref Meselesi Neden Final Yapıyor, Şeref Meselesi Ne Zaman Bitiyor
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Şeref Meselesi Bitiyor Mu, Şeref Meselesi Neden Bitti? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top