728x90 AdSpace

  • Latest News

    Fabrika Kızı Dizisi Oyuncuları Ve Konusu - Show TV

    Yaz sezonuna hızlı giren Show TV birbirinden iddialı dizileriyle dikkat çekiyor. Show TV'nin yeni dizileri Ne Münasebet ve Fabrika Kızı'nın başrollerinde birbirinde ünlü oyuncular yer alıyor.

    Fabrika Kızı dizisinin başrollerinde Küçük Kadınlar ve Benim İçin Üzülme dizilerinden tanıdığımız Fulya Zenginer ile Reaksiyon ve Serçe Sarayı dizilerindeki rolleri ile dikkatleri üzerine çeken İsmail Demirci yer alıyor. Fulya Zenginer, Aylin karakterini canlandırırken İsmail Demirci ise Ferhat karakterini canlandıracak.

    Fabrika Kızı Dizisi Oyuncuları


    Show TV'nin Yeşilçam tadındaki yeni dizisi Fabrika Kızı'nın başrollerini Fulya Zenginer ile İsmail Demirci birlikte paylaşıyor. Fabrika Kızı dizisinde Aylin karakterini canlandıracak olan güzel oyuncu Fulya Zenginer daha önce de Doktorlar, Küçük Kadınlar, Tövbeler Tövbesi ve Benim İçin Üzülme gibi sevilen dizilerde rol almıştı. Ayrıca Sağ Salim isimli komedi filminde de rol alan güzel oyuncu başarılı performansı ile büyük beğeni toplamıştı. Ferhat karakterini canlandıracak olan İsmail Demirci ise daha önce Kurtlar Vadisi Pusu, Türkan, Anneler ve Kızları, Mor Menekşeler, Ben Onu Çok Sevdim, Reaksiyon ve Serçe Sarayı dizilerinde rol aldı. Dizide ayrıca Fırat Albayram , Aydan Burhan, Özge Korkmaz, Fatih Altın, Burak Satıbol, Begüm Yılmaz, Sedat Bilenler ve Alayça Öztürk gibi sevilen oyuncular yer alıyor.

    Fabrika Kızı Dizisi Konusu - Hikayesi


    Aylin genç, güzel ve kariyerinin zirvesinde bir kadındır. Nişanlı olan Aylin evlilik hazırlıkları yapmaktadır. Ancak Aylin'in tüm hayatı bir anda alt üst olur. İşinden kovulan Aylin nişanlısı tarafından da terk edilince yapayalnız ve peş parasız ortada kalır. Ne yapacağını bilmeden kara kara düşünürken aldığı bir telefonla hayatı yeniden rayına girmeye başlar. Aylin'e yıllardır görmediği babasından miras kalmıştır. Aylin'e babasından dev bir fabrika kalmıştır. Ama bu fabrikaya sahip olması sandığında zor olacaktır. Aylin babasının mirasına sahip olabilmek için önce Ferhat'ın isteklerini yerine getirmek zorundadır.

    Fabrika Kızı Dizisi Ne Zaman? Hangi Gün?


    Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Fabrika Kızı'nın 25 Haziran'da ekrana gelecek. Fabrika Kızı dizisi perşembe akşamları ekrana gelen Asla Vazgeçmem dizisinin sezon finali yapasıyla birlikte onun yerine ekrana gelecek.

    Fabrika Kızı Dizisi, Fabrika Kızı Oyunucu Kadrosu, Fabrika Kızı Dizsinin Oyuncuları, Fabrika Kızı Konusu ve Hikayesi, Fabrika Kızı Ne Zaman?, Fabrika Kızı Hangi Kanalda?, Fabrika Kızı Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi, Fabrika Kızındaki Oyuncular, Fabrika Kızının Oyuncuları
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Fabrika Kızı Dizisi Oyuncuları Ve Konusu - Show TV Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top