728x90 AdSpace

  • Latest News

    Fabrika Kızı Aylin - Fulya Zenginer Kimdir?

    Güzel oyuncu Fulya Zenginer uzun bir aradan sonra ekranlara geri döndü. Bir yılı aşkın süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu en son Show TV'de yayınlanan Benim İçin Üzülme isimli dizide Buke karakterini canlandırmıştı. Yine Show TV'de yayınlanan Fabrika Kızı dizisi ile ekranlara geri dönen Zenginer babasından kalan mirasa sahip olmak için fabrikada işçilik yapmak zorunda kalan Aylin karakterine hayat veriyor. Yeni dizisinde Fulya Zenginer eşlik edecek isim ise İsmail Demirci olacak.

    Fabrika Kızı Aylin Kimdir?


    Genç ve güzel bir kız olan Aylin işinde sürekli yükselen başarılı biridir. Nişanlı olan Aylin beyaz gelinliği giyeceği günü iple çekmektedir. Hayatının en mutlu günlerini geçiren Aylin hiç beklemediği bir andan işinden olur. Daha işten atılmanın şokunu üstünde atamamışken nişanlısı tarafından da terk edilince dünyası başına yıkılır. Yapayalnız ve beş parasız ortada kalan Aylin ne yapacağını bilemez. Tam ümidini kestiği anda yıllardır görmediği babasından yüklü bir miras kaldığını öğrenir. Yeniden eski refah dolu günlere geri döneceğini sanan Aylin hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kalır. Aylin'in babasının mirasına sahip olması için bazı şartları yerine getirmesi lazımdır. Bu şartlardan biri de babasından miras kalan fabrikada işçi olarak çalışmaktır. Kariyerinin zirvesindeyken bir anda fabrika kızı Aylin olarak anılmaya aşılmakta zorlansa da buna mecburdur.

    Fulya Zenginer Kimdir?


    21 Temmuz 1989'da İstanbul'da dünyaya gelen güzel oyuncu Haliç Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nden eğitim gördü. Televizyon kariyerine Cine5 kanalında sunuculuk yaparak başlayan güzel oyuncu ilk olarak İki Aile dizisinde rol aldı. Daha sonra ise Doktorlar, Küçük Kadınlar ve Tövbeler Tövbesi gibi dizilerde rol aldı. Son olarak ise Benim İçin Üzülme dizisinde rol alan Fulya Zenginer canlandırdığı Buke karakteri ile büyük beğeni topladı. Ayrıca Sağ Salim isimli komedi filminde de rol aldı. Bir yılı aşkın süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Fabrika Kızı dizisi ile yeniden kamera karşısına geçti.

    Show TV'nin yeni dizisi Fabrika Kızı Haziran'da ekrana gelecek.

    Etiketler: Fabrika Kızı Aylin Kimdir? Fabrika Kızı Aylinin Gerçek Adı Ne? Fabrika Kızındaki Aylinin Gerçek İsmi, Fabrika Kızı Dizisindeki Aylin, Fulya Zenginer Kimdir? Fulya Zenginer Biyografisi, Fulya Zenginer Dizileri, Fulya Zenginer Kaç Yaşında? Fulya Zenginer Fotoğrafları, Fulya Zenginer Resimleri, Fulya Zenginer Fabrika Kızı Dizisi, Fulya Zenginer Gerçek Hali
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Fabrika Kızı Aylin - Fulya Zenginer Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top