728x90 AdSpace

  • Latest News

    Kiralık Aşk Dizisi Oyuncuları ve Konusu - Star TV

    Yaz aylarına çok iddialı hazırlanan Star TV Çilek Kokusu'nun ardından çok konuşulacak bir dizi daha hazırlıyor.

    Star TV'nin yeni dizisi Kiralık Aşk'ın ayrıntıları belli olmaya başladı. Daha önce isminin Evlik Oyunu olacağı açıklanan dizinin ismi Kiralık Aşk olarak değiştirildi. Dizinin başrollerinde güzel oyuncu Elçin Sangu ile yakışıklı oyuncu Barış Arduç yer alıyor.

    Kiralık Aşk Dizisi Oyuncuları - Oyuncu Kadrosu


    Romantik komedi tarzındaki Kiralık Aşk dizisinin başrollerinde Barış Arduç'la  Elçin Sangu rol alıyor. İki oyuncu da son işlerinde büyük hayal kırıklığı yaşamıştı. Elçin Sangu'nun rol aldığı Sevdam Alabora dizisi kısa sürede final yapmıştı. Barış Arduç'un rol adlığı Racon dizisi de aynı şekilde kısa sürede yayından kaldırılmıştı.

    Elçin Sangu - Defne
    Barış Arduç - Ömer
    Salih Bademci - Sinan
    Sinem Öztürk - Yasemin
    Nergis Kumbasar - Neriman
    Levent Ülgen - Necmi
    Ferdi Merter - Hulusi
    Melisa Giz Cengiz - Esra
    Hikmet Körmükçü - Türkan
    Kerem Fırtına - İsmail
    Sanem Yeles - Nihan
    Onur Büyüktopçu - Koray
    Osman Akça - Serdar
    Ender Sakallı - Vedat

    Barış Arduç Kimdir?
    Barış Arduç, 9 Ekim 1987'de dünyaya geldi. Dizi oyunculuğuna başlayalı çok olmasa da kısa sürede kendini kanıtladı. Dizi oyunculuğuna Küçük Hanımefendi dizisi ile başlayan genç oyuncu sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekti. Başarılı oyunculuğunu Benim İçin Üzülme ve Bugünün Saraylısı dizilerinde de sergileyince film teklifleri almaya başladı. Barış Arduç geçtiğimiz yıl Deliha ve Sadece Sen gibi sinema filmlerinde rol aldı.

    Kiralık Aşk 13. Bölüm Fragmanı İzle

    Elçin Sangu Kimdir?
    11 Temmuz 1988'de İstanbul'da dünyaya gelen genç oyuncu Mersin Üniversitesi'nde Opera eğitimi aldıktan sonra Yeditepe Üniversitesi'nde tiyatro eğitimi almaya başladı. Tiyatro eğitimini yarıda bırak müzikle ilgilenen Elçin Sangu tekrar özel bir tiyatroda eğitim görür. Bu eğitimden sonra oyunculuk alanında ilerlemeye karar veren güzel oyuncu dizilerde rol almaya başlar. Elçin Sangu ilk olarak Aşk Kaç Beden Giyer dizisinde rol aldı. Daha sonra 2013'de çekilen Bir Aşk Hikayesi dizisinde Eda Çağlar rolü ile dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz yıl da Kurt Seyid ve Şura dizisinde Güzide karakterini canlandıran genç oyuncu başarılı performansı ile kendini kanıtlamış oldu.

    Kiralık Aşk Dizisi  Konusu - Hikayesi


    Başrollerinde Elçin Sangu ve Başrış Arduç'un yer adlığı Kiralık Aşk dizisi romantik komedi tarzında olacak. Güzel oyuncu Elçin Sangu Kiralık Aşk dizisinde Defne karakterini canlandırıyor. Garsonluk yapan Defne kendisine yapılan aşk oyununu kabul ederek karmaşık bir işin içine girer. Zengin bir iş adamını kendisine aşık etmeye çalışan Defne'ye bu oyunda yardımcı olacak kişi ise Defne'nin gerçekten aşık olduğu adamdır.

    Kiralık Aşk Dizisi, Kiralık Aşk Oyunucu Kadrosu, Kiralık Aşk Dizsinin Oyuncuları, Kiralık Aşk Konusu ve Hikayesi, Kiralık Aşk Ne Zaman?, Kiralık Aşk Hangi Kanalda?, Kiralık Aşk Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi, Kiralık Aşk, Mutluluğun Oyuncuları, Kiralık Aşk Elçin Sangu, Kiralık Aşk Barış Arduç, Kiralık Aşkdaki Oyuncular, Kiralık Aşkın Oyuncuları,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kiralık Aşk Dizisi Oyuncuları ve Konusu - Star TV Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top