728x90 AdSpace

  • Latest News

    Kara Kutu Dizisi Mehmet - Orhan Kılıç Kimdir?

    Kanal D'nin yeni aksiyon dizisi Kara Kutu çok yakında başlıyor. Dizinin başrolünde ünlü oyuncu Orhan Kılıç yer alıyor. Geniş kadrosuyla dikkat çeken dizide ayrıca Sümeyra Koç, Deniz Uğur, Hazım Körmükçü, Hakan Eratik, Barış Bağcı, Sema Atalay, Zamire Kasapoğlu ve Kerem Alışık gibi pek çok sevilen isim rol alıyor. Orhan Kılıç, Kara Kutu dizisinde Irak'ta saldırıya uğradıktan sonra hafızasını kaybeden Mehmet Duman'ı canlandırıyor.

    Kara Kutu Dizisi Mehmet Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Kata Kutu dizisindeki Mehmet karakterini ünlü oyuncu Orhan Kılıç canlandırıyor. Mehmet özel görev için Irak'a giden bir istihbaratçıdır. Bir gece uğradıkları baskın sonrası ağır yaralanır. Köylüler tarafından bulunan Mehmet uzun süre bilinci kapalı yatar. Uyandığında ise hiçbir şey hatırlamaz. Hafızasını kaybeden Mehmet cebinden çıkan pasaporttan yola çıkarak İstanbul'a gelir. Uzun süre kim olduğunu araştıran Mehmet bir sonuca ulaşamaz. Geçinmek için iş arayan Mehmet eski hayatını araştırmayı bırakarak yeni bir hayata başlar. Aradan aylar geçer ve Mehmet bir barda şarkı söylemeye başlar. Artık yeni bir hayata başlamıştır ama barda çıkan kavgayı ayırmak isterken başına ağır bir darbe alır. Geçmişe dair anıları yeniden canlanır ve yeniden kim olduğunu araştırmaya başlar.


    Orhan Kılıç Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

     
    Ünlü oyuncu Orhan Kılıç 1 Ocak 1975'de Almanya'nın Berlin şehrinde dünyaya geldi. Aslen Giresun'lu bir ailenin çocuğu olan ünlü oyuncu genç yaşında beri dizilerde rol alıyor. İlk olarak Evdeki Yabancı adlı dizide rol alan Orhan Kılıç daha sonra Güz Yangını, Sağır Oda, Elveda Rumeli, Dalgakıran, Derdest, Aşk Bir Halay ve Böyle Bitmesin gibi pek çok dizide rol aldı. Yakışıklı oyuncu son olarak ATV'de yayınlanan Diğer Yarım dizisinde rol almıştı.
    Etiketler: Kara Kutu Dizisi Mehmet Kimdir? Kara Kutu Dizisi Mehmet Gerçek Adı Ne? Kara Kutu Dizisi Memetin Gerçek İsmi, Kara Kutu Dizisi Mehmet, Orhan Kılıç Kimdir? BarıOrhan Kılıç Biyografisi, Orhan Kılıç Dizileri, Orhan Kılıç Kaç Yaşında? Orhan Kılıç Fotoğrafları, Orhan Kılıç Resimleri, Orhan Kılıç Kara Kutu Dizisi, Orhan Kılıçın Doğum Günü,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kara Kutu Dizisi Mehmet - Orhan Kılıç Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top