728x90 AdSpace

  • Latest News

    Ana Ocağı Nerede Çekiliyor?

    Trt 1 ekranlarında başlayan yarışma programı Ana Ocağı farklı formatıyla seyircilerin ilgisini çekiyor. Şehir karmaşasından sıkılan ve köy hayatını özleyenler için Ana Ocağı yarışması köy hayatını evinize taşıyor. Ana Ocağı köy yaşantısını ve unutulan örf adetlerimizi bizlere yeniden hatırlatmak için yapılmış sosyal yönüde olan güzel bir yarışma programı.
    Ana Ocağı programı hafta içi her gün TRT ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Şehir hayatına alışmış bayan yarışmacılar, Köy annelerinin verdiği görevleri başarıyla yerine getirmeye çalışıyor.

    Kimi zaman süt sağan, odun toplayan, peynir yapan kısacası köy hayatının günlük işlerini yerine getirme çalışan yarışmacılar oldukça zorlanıyorlar.

    Ana Ocağı Nerede Çekiliyor?

    Ana Ocağı yarışmasının çekim mekanı olarak Sakarya'nın Serdivan ilçesinin Beşevler Mahallesi'nde 50 dönümlük bir arazi üzerinde kurulan çiftlik kullanılıyor. Yarışmacılar bu çiftlik evinde unutulmaya yüz tutmuş köy hayatının bütün zorlu işlerini 3 eğitmen annenin onlara verdiği talimatlarla yapmaya çalışıyor. Teknolojiden uzakta zor şartlarda hayat mücadelesi veren yarışmacıların halleri izleyenlere keyifli vakit geçirme olanağı sunuyor.
    Kimi zaman yarışmacılar ürettikleri peynir ve tarımsal ürünleri Serdivan da kurulan pazara götürerek satmaya çalışıyor.

    Ana Ocağı Nerede Çekiliyor, Ana Ocağı Hangi Şehirde Çekiliyor, Ana Ocağı Evi Nerede, Ana Ocağı Hangi Köyde Çekiliyor, Ana Ocağı Trt 1 Yarışmacıları ve Anneleri
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ana Ocağı Nerede Çekiliyor? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top