728x90 AdSpace

  • Latest News

    Halit Ergenç sakallarını kesti. İşte yeni hali!

    Ünlü oyuncu yeni imajı ile şaştırttı. Halit Ergenç Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Kanuni Sultan Süleyman rolü için bıraktığı sakallarını kesti. Havaalanında bir hayranıyla fotoğraf çektiren ünlü sanatçının yeni hali eskisinden oldukça farklı. Saçlarını kazıtan ve keçi sakal bırakan Ergenç yeni filmi için Azerbaycan'na gitti.

    Yeni İmaj Yeni Film


    Ünlü sanatçının imaj değiştirmesindeki en büyük etken yeni bir filmin çekimlerine başlıyor oluşu. Ergenç yeni filmi Ali & Nino'nun çekimleri için Azarbaycan'ın başkenti Bakü'ye gitti. Havaalanında bir hayranıyla fotoğraf çektiren ünlü sanatçının yeni halini gören hayranları kısa süreli bir şakınlık yaşadı.

    Halit Ergenç Kimdir?


    30 Nisan 1970'de İstanbul'da dünyaya gelen Halit Ergenç, Mimar Sinan Üniversitesi'nde tiyatro ve opara eğitimi aldı. Uzun yıllardır oyunculuk yapan Ergenç ilk olarak 1994'te yayınlanan Gülşen Abi dizisinde rol aldı. Ünlü oyuncu Kara Melek, Köşe Kapmaca, Dadı, Azat, Kumsaldaki İzler, Aliye, Binbir Gece ve Muhteşem Yüzyıl gibi pek çok sevilen dizide rol aldı. Binbir Gece dizisinde birlikte rol aldığı Bergüzar Korel'le evlenen ünlü oyuncunun bir oğlu var.
    Halit Ergenç'in yeni hali, Halit Ergenç Sakalsız Hali, Halit Ergençin Son Hali, Halit Ergenç Yeni imjı
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Halit Ergenç sakallarını kesti. İşte yeni hali! Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top