728x90 AdSpace

  • Latest News

    Aşk Yeniden Dizisi Fadik - İlkem Ulugün Kimdir?

    Yayınlandığı günden beri zirveden inmeyen Aşk Yeniden dizisi tüm hızıyla devam ederken kadroya yeni isimler de dahil oluyor. Başrollerinde Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, Nilay Deniz, Can Sipahi, Didem Soydan, Lale Başar ve Tamer Levent gibi pek çok sevilen ismin yer aldığı diziye İlkem Ulugün, Emre Erkan ve Sema Keçik de hahil oldu. Yeni isimlerden biri olan İlkem Ulugün Aşk Yeniden dizisinde Zeynep'in çocukluk arkadaşı Fadik'i canlandıracak.

    Aşk Yeniden Dizisi Fadik Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Aşk Yeniden dizisindeki Fadik karakterini genç oyuncu İlkem Ulugül canlandırıyor. Zeynep'in çocukluk arkadaşı olan Fadik şehir dışında okumaktadır. Zeynep'in bütün sırlarını bilen Fadik her şeye rağmen Zeynep'e destek olan tek kişidir. Çok konuşan ve çenesi düşük biri olan Fadik gözü yükseklerde ve pahalı elbiselere düşkün bir kızdır. Ayrıca falan ve astrolojiye de düşkündür.

    İlkem Ulugün Kimdir?


    Aşk Yeniden dizisinin yeni oyuncularından biri olan İlkem Ulugün, Fadik karakterini canlandırıyor. Genç oyuncu daha önce Güneydoğudan Öyküler Önce Vatan, Huzurum Kalmadı ve Sırat gibi dizilerde rol aldı. Uzun bir aradan sonra yeniden kamera karşısına geçen İlkem Ulugün, Özge Özpirinçci'nin canlandırdığı Zeynep karakterinin çocukluk arkadaşı olarak Fadik'i canlandıracak.
    Aşk Yenşden Dizisi Fadik, Aşk Yenşden Fadikin Gerçek Adı Ne? Aşk Yeniden Fadik Gerçek İsmi, Aşk Yeniden Zeynebin Arkadaşı Fadik, İlkem Ulugün Kimdir? İlkem Ulugün Dizileri, İlkem Ulugün Aşk Yeniden Dizisi, İlkem Ulugün Resimleri, İlkem Ulugün Fotoğrafları,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Aşk Yeniden Dizisi Fadik - İlkem Ulugün Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top