728x90 AdSpace

  • Latest News

    Kara Kutu Dizisi Canan - Deniz Uğur Kimdir?

    Çok yakında Kanal D'de ekrana gelecek olan Kara Kutu dizisinde birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor. Başrollerinde Orhan Kılıç ve Sümeyra Koç'un yer aldığı dizide ayrıca Deniz Uğur, Hazım Körmükçü, Hakan Eratik, Kerem Alışık, Barış Bağcı, Zamire Kasapoğlu ve Sema Atalay rol alıyor. Dizinin önemli karakterlerinden biri olan Canan'ı güzel oyuncu Deniz Uğur canlandırıyor.

    Kara Kutu Dizisi Canan Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Kara Kutu dizisindeki Canan karakterini güzel oyuncu Deniz Uğur canlandırıyor. Canan, özel bir görev için Irak'a giden ve geri dönmeyen Mehmet'in karısıdır. Canan'a Mehmet'in Irak'ta öldüğü söylenir. Ancak Mehmet'in cesedine ulaşılamadığı için kocasının öldüğünü kabullenmez ve bir gün geri geleceğine inanarak bekler. Kızı ile yaşayan Canan kendi imkanlarıyla hayatını sürdürürken Mehmet'in geri döneceği ihtimalini de hep korur. Mehmet hayattadır ancak Irak'ta uğradığı saldırıda hafızasını yitirdiği için çok istemesine rağmen kimseye ulaşamamıştır. Kendine yeni bir hayat kuran Mehmet bir barda şarkı söyleyerek hayatını devam ettirmektedir. Ancak barda çıkan bir kavgada başına aldığı darbe ile hafızasında geçmişe dair anılar canlanmaya başlar.

    http://www.gercekismi.blogspot.com/2015/01/kara-kutu-dizisi-tantm-fragman-izle.html

    Deniz Uğur Kimdir? Kaç Yaşında?


    Güzel oyuncu Deniz Uğur, 17 Ekim 1971'de İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi'nde eğitim gören ünlü oyuncu Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Oyunculuğa 1981'de rol aldığı Mecnun isimli Yeşilçam filminde yer alarak başladı. Uzun yıllar sinema filmlerinde rol alan Deniz Uğur 1993'de rol aldığı Yaz Evi ile dizi oyunculuğuna geçiş yaptı. Ayrıca Güldüren Cazibe, Gülerken Ağladık, Kurtlar Sofrası, Yalan Dünya, Benimle Evlenir Misin, Yağmur Zamanı, Zümrüt, Hayatım Sana Feda, Baba Oluyorum, Paramparça Aşklar, Adını Feriha Koydum ve Umutsuz Ev Kadınları gibi pek çok sevilen dizide rol aldı.
    Etiketler: Kara Kutu Dizisi Canan Kimdir? Kara Kutu Dizisi Canan Gerçek Adı Ne? Kara Kutu Dizisi Zeynebin Gerçek İsmi, Kara Kutu Dizisi Canan, Deniz Uğur Kimdir? Deniz Uğur Biyografisi,Deniz Uğur Dizileri, Deniz Uğur Kaç Yaşında? Deniz Uğur Fotoğrafları, Deniz Uğur Resimleri, Deniz Uğur Kara Kutu Dizisi, Deniz Uğurun Doğum Günü,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kara Kutu Dizisi Canan - Deniz Uğur Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top